150.000 besøkende passert totalt på Dagstur Helgeland

Dagstur Helgeland hadde en enorm vekst i 2020, fra 50.000 besøkende det første året (2019) til 100.000 besøkende i 2020. 

 

Det er svært positivt at flere bruker nærområdene våre her på vakre Helgeland. Den store veksten har nok sammenheng med flere norske besøkende siste året på Helgeland og at Dagstur Helgeland har fått et større tilbud i flere dagsturer beskrevet. I tillegg har det nok slått positivt ut at sidene er optimalisert for mobilbesøk med nytt avansert søk. De mest besøkte stedene er Rødøyløva, Marmorslottet og Rabothytta. De kommunene hvor det er flest besøkende er Rana, Oslo, Trondheim og Bodø.

Dagstur Helgeland vil fortsette i 2021 og lage flere turbeskrivelser, i tillegg til de allerede 80 turene med tilhørende beskrivelser, foto og video til. Dagstur Helgeland er også takknemlig for at Helgeland Sparebank og Sportshuset Mo er med videre med sin verdifulle støtte. Dagstur Helgeland har kun disse to samarbeidspartnerne som vises med sine logoer, ellers vil sidene som alltid være både gratis og reklamefri også fremover.

Stor takk til alle som har besøkt sidene og de mange som har gitt fine tilbakemeldinger.  Følg gjerne Dagstur Helgeland på Instagram og Facebook på profilen @dagsturhelgeland