Flostrandvatnet

Flostrandvatnet. Bare navnet gjør at sjørøyefiskere blir ivrig. Dette er et flott tilrettelagt fiskevann. Hit er det kun en kort spasertur til et svært flott og familievennlig område.

Flostrandvatnet-@Kartverket

Kjør 3,5 mil vestover fra Mo i Rana langs Fv12 til Utskarpen og ta deretter kystriksveien nordover og følg denne veien i 1,5mil til Flostrand. Rett etter brua tar man til høyre og parkerer. Deretter venter rolig gange på fin vei i 500-600 meter til vatnet. Her har Polarsirkelen casting og fluefiskeforening (PCFF) lagt til rette for en flott opplevelse ved utløpet av Flostrandvatnet, med nybygd gapahuk og tilgjengelig utedo.  Lei gjerne en båt og kjøp fiskekort på inatur.no og ta med fiskestanga og ro innover i vatnet. Her er det flotte teltplasser langs vatnet og muligheter for fin fisk.

Turen passer svært godt for familieturer. PCFF har også kjøpt inn et par trillebårer slik at man enkelt kan trille inn telt og annet utstyr som man vil ha med seg på fisketur. Hvis man kun ønsker å fiske fra land er området ved gapahuken en fin plass. Fin vei å sykle inn hit er det også.

Virtuell tur: